Műsorterv (A Műsorváltoztatás jogát fenttartjuk)!

mystat

Híreink

További Hírekért kattints ide!
11 május 2024;
04:00PM - 06:00PM
SteeV-n - Napközi
11 május 2024;
06:00PM - 08:00PM
Robi és Csapata - Belevaló Show

Új Zenék

Még Több Zenei Hír!
2023. november 19., Vasárnap 09:25

Ismét AdományoZOO Napra készül a Zoo Debrecen!

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Tavaly megkezdett hagyományához híven a 200 állatfaj 900 egyedéről egész évben gondoskodó Zoo Debrecen szeretné e gondoskodás kiterjesztésével minél szélesebb körben elérhetővé tenni az általa nyújtott kikapcsolódási, illetve élmény- és tudásszerzési lehetőségeket, így az adventi időszakhoz és az ünnepekhez közeledve örömmel jelenti be, hogy november 25-én ismét AdományoZOO Napot tart.

A Széles Diána alpolgármester védnökségével megvalósuló kezdeményezés keretében aznap 9:00 és 16:00 között mindenki fejenként 500 Ft-os regisztrációs belépővel látogathatja az intézményt, amely ezért a jelképes jegyárért cserébe azt kéri, hogy a vendégek lehetőségeikhez mérten hozzanak magukkal tárgyi adományokat (gyermekkönyvet, tartós élelmiszert, higiénés termékeket, iskolai eszközöket, édességet). A felajánlásokat a Debreceni Karitatív Testület fogadja és juttatja el a rászorulókhoz.

Az egész napos látnivalót kínáló Állatok akcióban program mellett adventi barangolójáték, mesematiné, alkotósarok, helyben sütött fánk, a Samburu panorámateraszon kialakított lélekmelegítő beszélgetőpont és közös faültetés várja majd a nagyközönséget, de a legkisebbek már a Mikulás kívánságládájába is bedobhatják otthon vagy a helyszíni alkotókuckóban elkészített levelüket vagy rajzukat.

A jelképes áron megváltható belépővel minden programelem díjmentes, de támogatói belépő váltására és kedvenc állatuk örökbefogadására is lesz lehetőségük mindazoknak, akik szeretnének hozzájárulni az intézmény fejlődéséhez és lakóinak jólétéhez.

Megjelent: 75 alkalommal

Új hozzászólás

Kérjük töltsön ki minden kötelező mezőt, amit csillag (*) jelöl. A HTML használata nem engedélyezett.